VOOR WIE?

Aannemers & bouw-bemiddelaars, huurders & eigenaren van bedrijfspanden

Aannemers & Bouw-bemiddelaars

Voor extra hulp op projecten in de bouw of aparte klusprojecten kun je ons inschakelen voor een afgesproken periode en uurtarief. Op deze manier heb je extra mankracht tot je beschikking en ben je flexibel in de project planning. Onze diensten bestaan uit timmerwerk, sloopwerk & bouw opruimwerk.

Huurders & Eigenaren Bedrijfspand

Als huurder of als eigenaar van een bedrijfspand ben je meestal zelf verantwoordelijk voor onderhoud. Wij willen huurders & eigenaren ondersteunen door (klein)onderhoudszaken uit handen te nemen. Want je bedrijfspand dient als een visitekaartje richting je klanten en zakenpartners. Een verzorgd uiterlijk van zowel het interieur, exterieur, en rondom jouw pand is daarom erg belangrijk en creëer je een betrouwbaar en representatief imago.

Door het onderhouden van je bedrijfspand zorg je er tevens voor dat er veilig en efficiënt gewerkt kan worden en is het prettig voor jezelf, je medewerkers en je klanten als je je kunt concentreren op het zaken doen. Daardoor word je niet afgeleid door defecten of gebreken in je bedrijfspand.

We leveren onze diensten middels een duidelijke offerte op basis van je wensen, maar ook op basis van een pakket voor klein onderhoud binnen jouw bedrijfspand.

Heeft u vragen of wilt u meer weten?

Neem gerust contact met ons op

WAT ONZE KLANTEN ZEGGEN

Op korte termijn moest er aan de trap geklust worden. Even googlen en je ziet al gauw dat het een godsvermogen kost. Via via bij klusservice Groningen gekomen en ik heb echt geluk gehad. Prijs kwaliteit verhouding is naar mijn inziens helemaal top. De trap was helemaal klaar gemaakt en op tijd. Heb naar aanleiding van de klus vaker gebruikgemaakt van de service kortom een echte aanrader!

Lauwrens Arrindell
Alex van Klusservice Groningen heeft bij mij betonboringen gedaan voor de afvoer van mijn pelletkachel. De werkzaamheden zijn zorgvuldig en netjes uitgevoerd door Alex. Zeker een aanrader om door Alex je klussen te laten uitvoeren!
P Muntinga